29 april 2021

Vier je binnenkort een verjaardag, jubileum of een mijlpaal en wil je dit feest verbinden aan Metakids als goed doel? Super! Dit is online of via Facebook nu heel eenvoudig te doen.

Door jouw feestje aan Metakids te verbinden, maak je noodzakelijk onderzoek naar metabole ziekten mogelijk. In slechts een paar stappen kun je jouw goede doel (als cadeautip) aan je gasten doorgeven. Dit kan via de actiewebsite of via Facebook.

Op Actie voor Metakids

Ga naar actievoormetakids.nl ‘vier je feestje voor Metakids’ en maak je actie aan. Zodra de actie live staat verschijnen de (social media en WhatsApp) linkjes waarmee je de actie kunt delen met familie, vrienden en collega’s. Iedereen kan zo direct en veilig een donatie cadeau doen via Tikkie, Ideal of via je eigen QR code. Een mooie manier om te krijgen én te geven!
Met jouw actie steun je dan samen belangrijk onderzoek naar slopende kinderziekten. Zodat kinderen met een metabole ziekte straks ook alle grote mijlpalen in het leven kunnen vieren.

Heb je als bedrijf een mijlpaal of jubileum waarbij je graag Metakids als goed doel wilt steunen? Neem contact met ons op!

Een feestje via Facebook

Ook op Facebook is het ook mogelijk om een inzamelingsactie te starten voor Metakids. Als je gebruikmaakt van Facebook én je hebt jouw verjaardag er geregistreerd, krijg je van Facebook zo’n twee weken voor de feestdag een uitnodiging om een verjaardagsinzameling te doen.

In een paar stappen kun je jouw vrienden vragen om geld te doneren aan Metakids. Dit kan op dit moment alleen met PayPal of Creditcard. Facebook verzamelt het donaties en maakt dit (in zijn geheel) na ongeveer twee weken over aan het goede doel. Sinds 2018 hebben al meer dan 100 jarigen hun vrienden zo uitgenodigd om bij te dragen aan onderzoek naar metabole ziekten!