14 maart 2024

Chris Link, beter bekend onder zijn artiestennaam "Zen Link", heeft zich aangesloten bij Stichting Metakids als ambassadeur om zijn aangrijpende verhaal en prachtige muziek te delen.

Chris heeft zijn zoontje Zen verloren aan een metabole ziekte. Over de laatste momenten samen en de periode daarna heeft Chris het nummer ‘The Story Ain’t Over Yet’ geschreven, ter nagedachtenis aan Zen. De kracht en wil van zijn zoontje, om te blijven leven, heeft Chris vertaalt naar muziek. Zen’s verhaal en dat van hemzelf bracht hem hier bij Metakids.

Chris:  “Naast dat mijn eigen zoontje aan een metabole ziekte is overleden, voel ik mij hier thuis door de positieve en krachtige manier van actie voeren bij Metakids. Voor mij is dit óók zingeving en hoe mooi is het als alles met elkaar verweven wordt tot iets krachtigs om de toekomst iets rooskleuriger te kunnen maken voor kinderen met deze ziekten.”

Lees hier meer over Zen Link zijn verhaal

The story ain't over yet