Chefkok London Loy is trotse ambassadeur van Metakids. Alle recepten die hij voor Metakids heeft gemaakt vind je hier. Het zijn recepten die vaak eiwitbeperkt zijn, om ook van te genieten bij een streng dieet.

Er bestaan heel veel metabole ziekten, vaak met heel specifieke dieetvoorschriften. Helaas konden we voor deze recepten geen rekening houden met álle dieetvoorschriften die er zijn. We raden je bij gebruik aan om de voedingsstoffen bij te houden zoals je gewend bent. 

Een lekker lang (feest)weekend voor de boeg? Het perfecte moment om samen de keuken in te duiken. Met deze vier recepten van London Loy heb je zo een drie-gangen-maal én een lekker tussendoortje. Heerlijk!

Geroosterde groentesalade

Veel kleur en variatie, dat geldt voor deze salade van geroosterde groenten. Lees het hier

Pasta met rauwe paprika en tuingroente

Een verrassend recept met, voor wie durft, sinaasappelpartjes of een Spaans pepertje. Dit recept staat op dezelfde pagina als de salade en vind je hier.

Kokostrifle

Een dessert dat London samen met zijn dochter Nin-Jah maakte, bekijk de video of lees het recept hier.

Eiwitvrije Meringuekransjes

Met kerst kunnen ze in de boom, maar eigenlijk zijn ze heel het jaar door heerlijk, deze kransjes, nestjes of hartjes. Ook bij dit recept was Nin-Jah de assistent. Het is hier op video te zien en na te lezen.

 Eten verbindt: aan tafel heb je de goede gesprekken en ben je een gezin. Eten zou ook voor kinderen met een metabole ziekte leuk moeten zijn.

Lees ook waarom London Loy ambassadeur werd