30 augustus 2024

We zijn trots bekend te kunnen maken dat Kampong Hockey Metakids omarmt voor een periode van 3 jaar.

“Kampong is een grote, bekende club waarvan de helft uit jeugdleden bestaat. Wij moeten, kunnen én willen maatschappelijk betrokken zijn. Zeker bij issues die er bij kinderen kunnen spelen”, zegt Sandra van Loon, voorzitter SV Kampong Hockey. “Hoe mooi is het, als wij onze energie in de sport aanwenden voor kinderen die door hun metabole ziekte juist minder energie hebben. Wij komen als Kampong gedurende onze samenwerking graag op diverse manieren in actie om Metakids een grote stap verder te brengen”.

Jan-Matthijs van Eendenburg , directeur Metakids, voegt hieraan toe: “Metakids is heel trots en blij met de driejarige verbintenis met Kampong Hockey, de grootste hockeyclub van Europa! Deze samenwerking gaat enorm bijdragen aan de naamsbekendheid van Metakids, de zichtbaarheid en erkenning van de ernst van metabole ziekten. De combinatie van aandacht, erkenning en actie, is voor ons de mooiste die er is!”.

In de komende 3 jaar is ons logo zichtbaar op de shirts van de jeugd bij elke wedstrijd en op de LED-boarding bij het hoofdveld, op de schermen in het clubhuis én de club komt drie keer per jaar in actie voor Metakids!