Wil je met jouw organisatie ook bijdragen aan een oplossing voor metabole ziekten? Word dan onze partner.

Help als bedrijf

Een partnerschap bepaal je samen. Of je als organisatie je verbindt aan een onderzoek, ons steunt met spullen, of je expertise graag met ons inzet. Ons uitgangspunt is een win-win voor beide organisaties, wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met Jan-Matthijs van Eendenburg op 06 – 150 40 544 of jm.vaneendenburg@metakids.nl. Sámen vinden we een oplossing voor metabole ziekten.

Kom als team in actie

Ga als collega’s een sportieve uitdaging aan voor kinderen die dat niet kunnen. Gebruik je teambuilding evenement om zo aandacht te vragen voor metabole ziekten.

Kom in actie

Word sponsor

Steun Metakids structureel en verbind je aan onze missie.

Neem contact op

Steun een specifieke actie

Een onderzoek of actie dat levens verandert, dat maken we mogelijk dankzij stichtingen en organisaties die ons steunen. Bekijk welke actie of onderzoek je wil steunen.

Steun onderzoek

Ga een partnerschap aan

Een partnerschap bepalen we samen. Neem contact met ons op.

Neem contact op

Steun met een IT-donatie

Lever afgeschreven oude computers, beeldschermen of ander IT-materiaal in en doneer zo voor onderzoek. Data worden verwijderd.

Meer informatie

Steun met smartphones en cartridges

Lever zakelijke telefoons en printercartridges in en doneer. Is je bedrijf openbaar toegankelijk? Met een inleverbox kunnen buurtbewoners ook doneren.

Meer informatie

Zamel kleding met ons in

Met oude kleding en textiel onderzoek mogelijk maken! Zamel eenmalig of op het terrein met een container kleding in voor onderzoek.

Naar de website

Structurele partners

We kunnen samen structureel onderzoek mogelijk maken dankzij de steun van structurele partners, die zich achter onze missie scharen. Help ook mee, want meer onderzoek leidt tot meer kansen voor kinderen met een metabole ziekte.

VriendenLoterij

Metakids is sinds 2014 vaste beneficiënt van de VriendenLoterij. De VriendenLoterij is hiermee een zeer belangrijke partner in onze zoektocht naar een behandeling voor metabole ziekten.

Hoe meer mensen een lot kopen, hoe meer onderzoek er gedaan kan worden naar metabole ziekten. Zo geven we alle kinderen met een metabole ziekte een kans.

Ik koop een lot

De Postcode Loterij

Metakids is vaste beneficiënt van de Postcode Loterij. De Postcode Loterij is een zeer belangrijke partner in onze zoektocht naar een behandeling voor metabole ziekten.

Zo geven we alle kinderen met een metabole ziekte een kans.

Meer informatie