Dankzij vrijwilligers door het hele land krijgen we steeds meer bekendheid en aandacht voor metabole ziekten. Daar zijn we ontzettend blij mee. Want door meer bekendheid is meer onderzoek mogelijk. En zo komen oplossingen dichterbij.

Word gastlesvrijwilliger

Wil jij jongeren informeren over 3FM Serious Request, metabole ziekten en ze enthousiasmeren om in actie te komen voor Metakids? Wij zoeken gastlesvrijwilligers die dit vanaf september tot half december willen gaan doen. Help jij ons door gastlessen te geven op basisscholen en in het voortgezet en hoger onderwijs?
Het doel van de gastlessen is dat scholieren en studenten meer weten over metabole ziekten en enthousiast in actie komen voor 3FM Serious Request 2024.

Word regio-ambassadeur

Ook jij kunt bijdragen aan ons doel: alle metabole ziekten behandelbaar maken en uiteindelijk de wereld uit helpen.

Verbind je aan ons en zet je het hele jaar in d.m.v. bijvoorbeeld een lezing geven bij een serviceclub, een grote actie organiseren of een presentatie houden op school of bij een bedrijf. Ook kun je met jouw eigen unieke talent het team van Metakids ondersteunen bij het zien en creëren van kansen of het in ontvangst nemen van cheques.

In jouw regio zet je je actief in als Regio Ambassadeur Metakids (RAM) en ben je ons visitekaartje. Op vrijwillige basis help je mee metabole ziekten nog meer op de kaart te zetten en bij te dragen in fondsenwerving. Dit kun je doen door gebruik te maken van je eigen netwerk, je eigen expertise en eigen beschikbare tijd. Metakids biedt hierin de volledige ondersteuning d.m.v. trainingen, een online omgeving met informatie, presentaties, promotiematerialen etc. 

Ben jij hét visitekaartje van Metakids en is regio-ambassadeur jou op het lijf geschreven? Mail dan jouw CV en motivatie naar: ram@metakids.nl.
Voor meer informatie kun je ook bellen naar 020 – 612 22 61 en vragen naar Nataly Entius.  

Word regio-ambassadeur