Kom in actie!

Geld doneren

Met medisch onderzoek naar metabole ziekten maken we verschil. Vroege diagnose en meer behandelingen voor kinderen met een metabole ziekte geven kinderen een kans!

Doneer
Fiets voor Metakids mee met de Stofwisseltour

Kom in actie

Start een actie waarbij je met jouw talent geld inzamelt voor een oplossing voor metabole ziekten. Voer bijvoorbeeld actie in een bepaalde maand of gedurende een jaar. Ook kun je Metakids steunen met verkoop van producten of diensten.

Start een actie

Nalaten

Wil je nog meer voor Metakids doen? Je kunt ons ook in je testament opnemen via een erfstelling of een legaat.

Nalaten

Schenken

Wist je dat je belastingvoordeel krijgt als je jouw gift, klein of groot, voor 5 jaar vastlegt?

Schenken

Helpen als bedrijf

Wil je met jouw organisatie ook bijdragen aan een oplossing voor metabole ziekten? Word dan onze partner.

Helpen als bedrijf

Word vrijwilliger

Dankzij vrijwilligers door het hele land krijgen we steeds meer bekendheid en aandacht voor metabole ziekten. Daar zijn we ontzettend blij mee.

Word vrijwilliger

Vier je feestje met Metakids

Geen wensen voor je verjaardag? Of vier je binnenkort een jubileum of een andere grote mijlpaal in het leven? Vraag een donatie cadeau, een mooie manier om te krijgen én te geven.

Vier je feestje

Zamel kleding in

Dat is handig! Draag met je gebruikte kleding bij aan onderzoek naar metabole ziekten. Goed voor het milieu én voor Metakids. Lees hier hoe het werkt.

Zamel in

Koop een lot voor Metakids

Speel mee met de VriendenLoterij en steun Metakids! Hoe meer mensen een lot kopen, hoe meer onderzoek gedaan kan worden naar metabole ziekten.

Koop een lot

Zamel geld in via Facebook

Je verjaardag voor Metakids? Als Facebookgebruiker kun je jouw vrienden eenvoudig vragen om een donatie voor je favoriete goede doel rondom je verjaardag. Help met jouw feestje onderzoek naar metabole ziekten!

Zamel in via Facebook

Ga op reis via Booking

Doneer kosteloos 7% van je reis via deze link.

Doneer via Booking

Doneer je mobieltjes, cartridges of tablets

Heb jij thuis of op je werk nog (lege) cartridges, mobiele telefoons of tablets liggen die je niet gebruikt? Gooi ze niet weg, maar lever ze in en steun zo Metakids! Verzamel mee en help ons om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar snelle diagnose en behandeling voor kinderen met een metabole ziekte.

Meer informatie

Give for good

Steun Metakids via Give for Good, waar elke donatie wordt belegd en het rendement aan Metakids ten goede komt. Zo gaat je gift verder.

Doneer via Give for Good