Speel mee met de VriendenLoterij en steun Metakids! Hoe meer mensen een lot kopen, hoe meer onderzoek gedaan kan worden naar metabole ziekten. Zo geven we alle kinderen met een metabole ziekte een kans. Daar gaan we samen toch voor?!

Winnen is delen

Iedere trekking maken deelnemers kans op ruim honderdduizend prachtige prijzen. Wat dacht je van een mooie auto, een grote geldprijs, fantastische vakanties of vele andere mooie prijzen?

Speel mee

Een lot kost € 14,25 en er zijn 14 trekkingen per jaar. Je kunt ook meerdere loten kopen. Je mobiele nummer is je lotnummer, je bepaalt zelf hoelang je meespeelt en je kunt per maand eenvoudig opzeggen.

Bel of schrijf

Meespelen kan ook per telefoon of email. Bel het speciale nummer van de VriendenLoterij: 088 – 020 1020. Of mail naar dit contactformulier. Vergeet niet om Metakids als goede doel waarvoor je speelt te vermelden.

Metakids en de VriendenLoterij

Sinds 2014 steunt de VriendenLoterij Metakids. In 2018 was Metakids zelfs als goed doel verbonden aan het grootste evenement van de loterij, de VriendenLoterij PrijzenMarathon.

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Inmiddels speelt bijna een half miljoen Nederlanders mee voor 46 goede doelen en ruim 3.300 clubs en verenigingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim een half miljard euro aan goede doelen geschonken.