2 augustus 2021

Dankzij de hulp van TIP en Moving Impact – Traxx™ rijdt er nu een Metakidstrailer rond door Nederland! Het is voor ons de kans om metabole ziekten nóg zichtbaarder te maken in Nederland. Zie je hem rijden? Lees hoe je kans maakt op een speciale miniatuurtrailer.

Nog te weinig Nederlanders kennen metabole ziekten en de slopende effecten ervan. Als mensen deze ziekten niet kennen, kunnen ze er ook niet voor kiezen om te helpen deze ziekten te stoppen. Daarom bedachten TIP en Moving Impact het volgende: zet de boodschap van Metakids op een trailer achter een vrachtwagen en laat deze in Nederland rondrijden. Een geweldige manier om alle Nederlanders kennis te laten maken met metabole ziekten, waar we als Metakids erg blij mee zijn.

Om de trailer te bekleden is gebruik gemaakt van het Moving Impact – Traxx™ systeem. Met dit gloednieuwe systeem worden zeer snel wisselingen van reclame op trailers mogelijk gemaakt. Dit systeem kan TIP helpen verschillende designs aan te bieden op hun verhuurvloot.

Win ook: Zie jij deze speciale trailer rijden?

Wanneer jij deze speciale trailer ziet rijden maak jij kans op een speciale editie miniatuurtrailer. Hoe? Maak een foto van de trailer, post deze op Facebook, Instagram of Linkedin en tag Metakids en TIP in je bericht. Maak deze foto uiteraard wel veilig: doe dit niet tijdens het rijden. Deze actie loopt tot 31 augustus. Hierna zullen we door middel van loting winnaars kiezen. Houd je privéberichten in de gaten voor een bericht.