Wil je met jouw organisatie ook bijdragen aan een oplossing voor metabole ziekten? Word dan partner van Metakids.

Hoe kan jouw bedrijf helpen?

Elke dag wordt er in Nederland een kind geboren met een metabole ziekte. De ziekte is erfelijk en zorgt voor aftakeling, veel pijn en verdriet. Voor 85% van deze kinderen is geen behandeling: één op de vier kinderen wordt niet ouder dan 18 jaar.

Wij geloven in een wereld waarin alle metabole ziekten behandelbaar zijn en geen kind meer hieraan hoeft te overlijden. Maar dit veranderen, dat kan niemand alleen. Wil je met jouw organisatie ook bijdragen aan een oplossing voor metabole ziekten? Word dan onze partner, doneer of bekijk de andere mogelijkheden.

Sluit je aan en help Metakids

Een partnerschap doe je samen. Of je je als organisatie nou verbindt aan een onderzoek, ons steunt met spullen of je expertise graag voor ons inzet: ons uitgangspunt is een win-win voor beide organisaties. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Kom in actie voor 3FM Serious Request

Metakids is het goede doel van 3FM Serious Request! Maak een actie aan en haal geld op voor onderzoek.

Kom in actie

Word partner van Metakids

Word voor langere termijn partner en bespreek de mogelijkheden om Metakids te steunen.

Bel mij terug

Zakelijk doneren

Stort een zakelijke donatie.

Doneer

Partner Dirk van den Broek

“Bij Dirk vinden we dat ieder kind een goede start verdient in het leven. Juist om die reden is onderzoek naar metabole ziekten, de grootste doodsoorzaak onder kinderen in Nederland, heel belangrijk. Door de inzet van de statiegeldactie bij Dirk en de aandacht op sociale media hopen wij op meer bekendheid voor Metakids en hun missie.”

Steun bestaande acties en doe mee

Er zijn diverse praktische manieren om geld in te zamelen voor Metakids. We vertellen je er graag meer over.

Steun met een IT-donatie, cartridges of smartphones.

Lever afgeschreven oude computers, beeldschermen of ander IT-materiaal in en doneer zo voor onderzoek. Data worden verwijderd.

Meer informatie

Zamel kleding voor ons in.

Met oude kleding en textiel onderzoek mogelijk maken! Zamel eenmalig of op het terrein met een container kleding in voor onderzoek.

Zamel in

Steun een specifieke actie

Een onderzoek of actie dat levens verandert, dat maken we mogelijk dankzij stichtingen en organisaties die ons steunen. Bekijk welke actie of onderzoek je wil steunen.

Steun actie

Neem contact met ons op

Wil jij ook een samenwerking opzetten met Metakids en samen met ons kijken welke doelen of acties passen bij de doelstellingen van jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Jeroen van de Koppel
Relatiemanager zakelijke partnerships
info@metakids.nl
020 612 22 61

Onze partners

SV Kampong Hockey

De Media Uitgevers

Climpex

Eeko

Structurele partners

We kunnen samen onderzoek mogelijk maken dankzij de steun van structurele partners, die zich achter onze missie scharen. Help ook mee, want meer onderzoek leidt tot meer kansen voor kinderen met een metabole ziekte.

VriendenLoterij

Metakids is sinds 2014 vaste beneficiënt van de VriendenLoterij. De VriendenLoterij is hiermee een zeer belangrijke partner in onze zoektocht naar een behandeling voor metabole ziekten.

Hoe meer mensen een lot kopen, hoe meer onderzoek er gedaan kan worden naar metabole ziekten. Zo geven we alle kinderen met een metabole ziekte een kans.

Ik koop een lot

De Postcode Loterij

Metakids is vaste beneficiënt van de Postcode Loterij. De Postcode Loterij is een zeer belangrijke partner in onze zoektocht naar een behandeling voor metabole ziekten.

Zo geven we alle kinderen met een metabole ziekte een kans.

Meer informatie