18 april 2021

UPDATE: in augustus 2021 is de Dam tot Damloop afgelast. Eerder schreven we: Goed nieuws! De Dam tot Damloop gaat op 18 en 19 september 2021 plaatsvinden en Metakids is er graag met jullie bij. Het is nu mogelijk je in te schrijven voor het evenement of je favoriete team te steunen.

In 2019 deden er maar liefst 230 mensen met en voor Metakids mee tijdens deze twee dagen. Wat ons betreft worden dit er in 2021 nog veel meer! Het is een mooie kans om sportief onderzoek naar metabole ziekten, ook wel stofwisselingsziekten, mogelijk te maken. Het sportevenement waarbij deelnemers fietsen, wandelen of hardlopen, trekt jaarlijks voor sportievelingen die zich voor Metakids inzetten. In 2020 ging het evenement vanwege de coronapandemie niet door.

Het verslag en de foto’s van de Dam tot Damloop 2019 vind je hier.

Metakids hoopt van harte dat er dit jaar weer een mooie editie kan plaatsvinden van het sportevenement. Een editie waarin ouders, vrienden en collega’s zich samen sportief kunnen inzetten voor onderzoek en na afloop gezellig bijkletsen bij de eigen Metakidstent. Meedoen kan dan in een eigen team, maar ook met het grote Metakidsteam.

Metakids onderhoudt contact met de organisatie van de loop en zal ook de aanwijzingen en maatregelen blijven volgen.

Ook op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de Metakids nieuwsbrief! Dit kan onder deze pagina. En begin vooral alvast met trainen!