2 juni 2020

De zeventienjarige Lynn werd begin maart verrast met een fotoshoot met YouTuber Dionne Slagter (Onnedi) en hun hondjes. Door haar metabole ziekte PA heeft Lynn een verstandelijke achterstand en kan ze lichamelijk minder dan leeftijdsgenoten. Dat vindt ze best lastig. Bekijk hier hoe Lynn verrast werd door het VriendenFonds van de VriendenLoterij.

De fotoshoot was een cadeau van het VriendenFonds. Lynn was in 2018 één van de gezichten van de VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Metakids. De door haar ingestuurde hartenwens werd deze fotoshoot. Ook Lynns moeder, oudere zus en haar hondje Beau werden die dag op de gevoelige plaat gezet.

Met VriendenFonds

Als goed doel is Metakids blij met zoveel betrokken families en vrijwilligers. Als beneficiënt van de VriendenLoterij kunnen wij elk jaar een aantal vrijwilligers of families voordragen aan het VriendenFonds om in het zonnetje te zetten. Het VriendenFonds beoordeelt deze aanvragen en schenkt goede doelen een financiële bijdrage om de hartenwens te realiseren.

Meer over de VriendenLoterij

Bekijk hieronder de video die tijdens de VriendenLoterij PrijzenMarathon werd uitgezonden.