Lees hier de laatste nieuwsberichten:

02-04-2024 1,2 miljoen voor ONTIME-project

Donderdag 8 februari kregen wij het geweldige nieuws dat de Nationale Postcode Loterij de extra bijdrage van 1,2 miljoen die we hebben gevraagd voor het ONTIME-project heeft gehonoreerd! Lees hier alles over dit prachtige samenwerkingsverband, bijzondere project.

09-11-2023 menu kaart RAM’s
Je kunt hier nu de menu kaart downloaden om inspiratie op te doen welke activiteiten je kunt ondernemen om fondsen te werven, of de naamsbekendheid van Metakids te vergroten.

13-08-2023 stopperadvertenties
Vanaf vandaag hebben jullie ook toegang tot alle offline (print) en online stopperadvertenties. Deze kunnen jullie gebruiken bij regionale week-/dagbladen. Er zijn diverse formaten te downloaden.
De advertenties zijn als losse advertentie te gebruiken maar natuurlijk ook naast een artikel van jezelf of actie die in jouw regio wordt georganiseerd.
Mocht je meer informatie willen dan hoor ik het graag!

15-06-2023 radiospot en TV-commercial als stopperplaats
Vanaf vandaag staan ook de laatste radiospot en TV-commercial van Metakids op jullie intranet. Dus heb je contacten op regionaal niveau om Metakids als stopperplaats (lees gratis advertentieplek) onder de aandacht te brengen kun je deze spots gebruiken! Mocht je hier vragen over hebben dan weet jullie mij te vinden.

31-05-2023 Dam tot Dam 16 en 17 september
Vandaag heb ik alle voorbereidingen met betrekking tot Dam tot Dam weer verder opgepakt. Graag wil ik jullie vragen na te denken of er wellicht mensen in jullie directe omgeving of zakelijke netwerk zitten die voor Metakids zouden mee willen doen (wandelen, hardlopen of fietsen). Meer informatie over de verschillende onderdelen en de deelnamepakketten vind je hier:

https://www.actievoormetakids.nl/project/dam-tot-dam-2023

Als ik met je mee moet denken hoe je hier invulling aan kunt geven of er moet een wervende post voor social media of whatsapp groepen komen laat het mij dan weten.

Tevens heb ik deze 2 dagen vrijwilligers nodig. Mocht je het leuk vinden om een van de dagen te helpen in de tent op het Dampark in Zaandam of op zondagochtend de hardlopers in Amsterdam te registeren en uit te zwaaien of wil je meer informatie dan hoor ik het graag.

25-05-2023
Er zijn weer nieuwe items toegevoegd aan jullie intranet!
O.a. onze samenwerkingspartners, QR codes en onze flyer digitaal

24-05-2023
Wat was het een prachtige avond in Projecthuis Madiba! Nogmaals dank voor jullie komst, enthousiasme en commitment. We gaan er met elkaar een groot succes van maken!