Samen in actie voor metakids

Help mee, want meer onderzoek leidt tot meer kansen voor kinderen met een metabole ziekte.


Geld doneren

Met medisch onderzoek naar metabole ziekten maken we verschil. Vroege diagnose en meer behandelingen voor kinderen met een metabole ziekte geven kinderen een kans!

Fiets voor Metakids mee met de Stofwisseltour

Kom in actie

Start een actie waarbij je met jouw talent geld inzamelt voor een oplossing voor metabole ziekten. Voer bijvoorbeeld actie in een bepaalde maand of gedurende een jaar. Ook kun je Metakids steunen met verkoop van bepaalde producten of diensten.

Nalaten

Wil je nog meer voor Metakids doen? Je kunt ons ook in je testament opnemen via een erfstelling of een legaat.


Schenken

Wist je dat je belastingvoordeel krijgt als je jouw gift, klein of groot, voor 5 jaar vastlegt?

Helpen als bedrijf

Wil je met jouw organisatie ook bijdragen aan een oplossing voor metabole ziekten? Word dan onze partner.

Word vrijwilliger of regio ambassadeur

Dankzij vrijwilligers en regio ambassadeurs door het hele land krijgen we steeds meer bekendheid en aandacht voor metabole ziekten. Daar zijn we ontzettend blij mee.


Vier je feestje met metakids

Geen wensen voor je verjaardag? Of vier je binnenkort een jubileum of een andere grote mijlpaal in het leven? Vraag een donatie cadeau, een mooie manier om te krijgen én te geven.

Zamel kleding in

Dat is handig! Draag met je gebruikte kleding bij aan onderzoek naar metabole ziekten. Goed voor het milieu én voor Metakids. Lees hier hoe het werkt.

Koop een lot voor Metakids

Speel mee met de VriendenLoterij en steun Metakids! Hoe meer mensen een lot kopen, hoe meer onderzoek gedaan kan worden naar metabole ziekten.


Zamel geld in via Facebook

Je verjaardag voor Metakids? Als Facebookgebruiker kun je jouw vrienden eenvoudig vragen om een donatie voor je favoriete goede doel rondom je verjaardag. Help met jouw feestje onderzoek naar metabole ziekten!

Ga op reis via Booking

Doneer kosteloos 7% van je reis via deze link